Minase BV

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Downloads Minase in de Pers

Minase in de Pers

Afdrukken PDF

Met enige regelmaat verschijnen in de media (kranten, tijdschriften) artikelen over projecten en/of activiteiten waar Minase bij betrokken is. Hieronder wordt een aantal van deze artikelen toegankelijk gemaakt.

 

"Maintenance Magazine"

Een artikel waarin de belangrijkste conclusies uit de quick scan naar maintenance issues in de energie sector zijn samengevat.

Download PDF

 


"Social Innovation Award"

Op het Social Innovation Festival (3 december in Tilburg) ontving Minase -samen met de andere partners- de 'Social Innovation Award voor de ontwikkeling van Dementie Experience.

Kijk hier voor het juryrapport, en hier voor het artikel dat in het Brabantsdagblad is verschenen.

 


"Voeding en Oncologie"

Ger Post (Minase) vertelt in een artikel uit het Brabants Dagblad, gewijd aan de "week van de smaak", over de relatie tussen voeding en Oncologie.

Download PDF

 


Ontwikkeling 'Metal Valley'

Het aangekondigde vertrek van de productie bij Wärtsilä uit de gemeente Heusden was aanleiding voor een initiatief gericht op behoud van werkgelegenheid en de realisatie van een 'Metal Valley'. Minase (Ger Post) was projectleider. Onderstaand artikel (uit het bald "interactie" van de Brabants Zeeuwse Werkgevers Vereniging) schetst de problematiek en mogelijke oplossingsrichting

Download PDF

 


BOM Nieuwsbrief

Minase heeft gewerkt aan een de ontwikkeling van een 'marktplaats' gericht op facility sharing. Doel was om een plek te bieden waar vraag en aanbod van facilities bij elkaar gebracht kunnen worden. Daarmee ontstaat een belangrijk instrument voor innovatie en het versterken van de regionale economie. Inmiddels wordt gewerkt aan het opschalen van dit regionale initiatief naar Europees nivo.
Download PDF

 


Provinciale Zeeuwse Courant

'Een mooi project in een moeilijke tijd.' Dit zeiden de bestuurders Jan Lonink (Terneuzen) en Toine Poppelaars (Zeeland Seaports en provincie) vorige week bij de lancering van het plan voor een grootschalig onderhoudspark in Terneuzen. Het Maintenance Valuepark Terneuzen moet medio 2012 de poorten openen en zal als de wind uit de goede hoek blijft waaien ruimte bieden aan tientallen bedrijven die gelieerd zijn aan Dow (maar mogelijk ook Yara, Cargill en Total) voor de uitvoering van onderhouds- en constructiewerkzaamheden.
Download PDF (1)
Download PDF (2)

 

 


Food & Nutrition

 

Minase is betrokken bij de opzet van het OLIC: het Obesity Lifestyle Intervention Centre. Het artikel in Food & Nutrition beschrijft de problematioek rond Obesitas, en de rol van het OLIC. Minase zorgde voor sturing en begeleiding.
Download PDF

Laatst aangepast op zaterdag 22 januari 2011 20:32